De mest populära produkterna inom produktmedia

Tekniska mojänger, muggar, sportflaskor och välsittande kläder. Och klassiker i modern tappning. Här är prylarna som är populärast just nu.

USB-minne Producenterna har äntligen insett att det kan löna sig att tillverka profilkläder i många storlekar. Det gör att fler kommer att bära kläderna.

Osäker på vad som går hem hos kunderna och medarbetarna? Här får du råd. På Art4m har man märkt att tekniska prylar av alla de slag blivit alltmer populära.

Piketröja – Powerbanks och andra mobiltillbehör exempelvis. Men det går inte att komma ifrån att klassiska profilprodukter som t ex muggar, godis och paraplyer fortfarande står sig.

Design, funktion och kvalitet har blivit viktigare faktorer vid valet av produkt, och inte minst miljöpåverkan och producentansvar. Ekologiska och rättvisemärkta produkter är mer efterfrågade än någonsin. Och även de klassika produkterna får gärna ha någon extra egenskap som gör dem mer intressanta, t ex kan en penna vara ergonomisk, biologiskt nedbrytbar, ha ett rullande reklambudskap, lysa i mörkret eller gå att skriva med i rymden!


Vad gäller profilkläder så får färgerna gärna sticka ut lite, men det viktiga tillägget är att det inte längre går att bara köpa in tröjor med samma storlek. Det som tidigare ofta var en tråkig, one-sized t-shirt är idag ett välsittande plagg – både för kvinnor och män. Tillverkarna har förstått att plaggen måste följa modet för att folk ska bära dem.

Topp tio populära produkter (uppdateras löpande)

Notera att populariteten för reklamprodukter kan variera mycket beroende på branschen och målgruppen, och påverkas mycket även av t ex trender och säsong. Dessa produkter är allmänt sett populära bland företag eftersom de är kostnadseffektiva, lättanpassningsbara och kan användas i en mängd olika sammanhang.

Sedan finns även många populära produkter där styckpriset är högre och därför inte produceras i lika stora antal, som t ex jackor, resväskor, elektronikprodukter mm.


De mest populära julklapparna på Julklappar.nu och Gåvokort.eu


De fem mest populära profilkläderna